Hovedside
KAESER Trykkluft
  Skruekompressor
  Stempelkompressor
  Mobilair
  Vakuum-Skrueanlegg
  Blåsere
  Etterbehandling
  Sigma Air Manager
  Kompressorinstallasjon
Kampanje
Bruktmarked
Service
Kontakt oss
Trykkluft utleige

  

Ekte innovasjon: Sigma Air Manager 4.0 (SAM)

 
Nøkkelteknologi for Industri 4.0 SIGMA AIR MANAGER 4.0, neste generasjons maskinoverordnede trykkluftstyringssystem, benytter den adaptive 3Dadvanced-reguleringen. Dette gjør trykkluftproduksjonen og -behandlingen enda smartere, sikrere og mer effektiv.
3Dadvanced-regulering analyserer permanent samtlige driftsdata, simulerer handlingsalternativer og beregner den optimale kompressorkombinasjonen. Resultatet er Energieffektivitet i hittil ukjent omfang. Takket være lekende lett betjening, visualisering og analyse beholder du alltid oversikten. Med sikker nettverksteknikk – praktisk fra en hvilken som helst PC. Forebyggende vedlikehold fra Kaeser forhindrer uplanlagte driftsavbrudd.

Skulle du ønske å ekspandere i fremtiden: SIGMA AIR MANAGER 4.0 er designet for potensiell vekst ved trykkluftstasjonen. En enkel programvareoppgradering gjør det mulig med en utvidelse av den sammensatte styringen uten ytterligere investeringer i ny maskinvare.

Dine fordeler:

  • Smart:
    SIGMA AIR MANAGER 4.0 registrerer ikke bare koblingstap, men også samtlige egenskaper som påvirker trykkluftstasjonen, beregner det optimale som kan oppnås, og styrer alle tilkoblede komponenter tilsvarende.
  • Sikker:
    SIGMA AIR MANAGER 4.0 og det kraftige Ethernet KAESER SIGMA NETWORK danner en fremtidsrettet infrastruktur som oppfyller alle kravene til et industrielt styringssystem med høy sikkerhet.
  • Effektiv:
    Den permanente finjusteringen i henhold til energioptimal drift (energistyring iht. ISO 50001) og muligheten til forebyggende, behovsrettet vedlikehold sørger for så lave livssykluskostnader som mulig.

En innovasjon – den adaptive 3-Dadvanced-reguleringen

Algoritmen til den adaptive 3-Dadvanced-reguleringen styrer driften av KAESERs trykkluftsystemer.
Disse leverer da hver for seg trykkluftytelse som er perfekt tilpasset til det enkelte behovet. Og det med de laveste energikostnadene!

Den enestående adaptive 3-Dadvanced-reguleringen analyserer permanent parametrenes (f.eks. omkoblings- og reguleringseffektivitet) forhold til hverandre og regner ut den optimale effektiviteten på forhånd på grunnlag av flere alternativer.
Slik tas det hensyn til ikke bare start og stopp, men også tomgangs- og frekvensomformertap eller trykkfleksibiliteten. I tillegg til dette optimeres trykkluftsystemets trykkvirkningsgrad, og det gjennomsnittlige trykket senkes.

BrosjyreNyheter